Kontakta oss!

WiFi

Installation av WiFi
Behöver du installera ett nytt eller förbättra ett befintligt trådlöst nätverk och  funderar över vilket som är det bästa sättet att installera accesspunkter för att kunna optimera ditt WiFi? Först vill vi poängtera att WiFi är en teknik som kräver planering. Fler faktorer spelar stor roll för ett optimerat WiFi. Några av dessa faktorer är val av rätt accesspunkt och placering av denna. Görs inte detta rätt kan det har en stor negativ påverkan på hela det trådlösa nätverket. 

Ubiquiti Unifi
Vi arbetar framförallt med Ubiquiti Unifi som är en världsledande aktör på IT och WiFi. Unifi passar både små som stora företag och har en väldigt kompetent kontroller vilket gör att IT eller support från TechTeam kan övervaka hela nätverket. Mjukvaran för att kontrollera hela nätverket är gratis. Alltså inga licenser. Det enda du behöver är en så kallad Cloud Key.

TechTeam är certifierade inom UEWA (Unifi Enterprise Wireless Admin) och har hjälpt både stora och små företag att få ett fungerande nätverk.

Spridningsnät
TechTeam är certifierade inom ECS (European Cabling Systems) och kan ge upp till 15 års garanti. Vi gör kabeldragningar till AP, kontor och konferensrum, bokningspanel eller en helt ny nätverksstruktur.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.