Kontakta oss!

Vad är ett spridningsnät?

Ett KorsKopplingsrum eller som många kallar det för ”serverrum” är där all nätverksutrustning befinner sig. Vi bygger våra spridningsnät med varumärket European Cabling Systems som är en standard i norden. ECS är konstruerat för att överträffa dagens standarder och uppfylla morgondagens ökande behov av bandbredd och överföringshastighet.

Korrekt installerat spridningsnät

Det är viktigt att spridningsnätet blir korrekt installerat. Vi tänker på miljön, din ekonomi och funktion när vi utför en installation. Kraven för spridningsnät ökar drastiskt för varje år därav är det viktigt att göra en installation enligt standard för att inte behöva byta ut spridningsnätet i förtid. Vi bygger upp spridningsnätet med beräkning att du ska kunna använda dess fulla potential i många år framöver.
 
Vi hjälper till från start med ritning, installation av KK-skåp, spridningsnät, fastighetsnät, brandvägg, switchar och accesspunkter till färdig dokumentation. Vi följer Svenska Elstandard vilket resulterar till en korrekt installation där du kan känna dig trygg att ert nätverk kommer fungera i många år framöver. 

Vi är Certifierade av ECS

TechTeam är certifierade inom ECS (European Cabling Systems) och kan ge upp till 15 års materialgaranti.

ECS är en trygg investering i företagets infrastruktur. 15 års materialgaranti skyddar installatörens och användarens investerade tid och kapital. En certifierad installation är dessutom försedd med en lika lång länkgaranti som garanterar de installerade länkarnas elektriska prestanda. Det ska vara lätt att göra rätt. 

TechTeam följer Svensk Elstandard SS-EN 50173 och 50174.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.