Kontakta oss!

Har du reflekterat över hur mycket stora mängder synliga kablar påverkar den fysiska arbetsmiljön på ett kontor? Med effektiv kabelhantering på kontor har vi skapat en mer trivsam arbetsmiljö åt företag sedan ”kabelhantering” blev ett koncept.

Att skapa en trivsam arbetsmiljö genom kabelhantering

Vid en kabelhantering snyggar vi till ovan bord, lägger kablarna i kabeldiken och ser till så de hänger i rätt längd mellan borden. Vi anpassar kablarna för höj-och sänkbara skrivbord och säkerställer att det är enkelt att koppla ur och flytta runt skrivborden på kontoret. Kablarna blir en osynlig del av inredningen och stör inte helhetsintrycket.

Det finns många fördelar med att göra en noggrann kabelhantering på kontor. De ormbon av kablar som tyvärr är vanliga på arbetsplatser idag skapar ett konstant stökigt intryck som riskerar att påverka personalens fokus och mående. Om kablar hänger ner mot golvet drar de dessutom åt sig damm och gör det även svårt att komma åt och städa ordentligt, vilket i längden påverkar luftkvalitén. Genom att underhålla kabelhanteringen årligen säkerställer man att den håller måtten och kan anpassa efter eventuella förändringar i kontorsmiljön.

Förbättra kontorets arbetsmiljö med rätt produkter

Det finns många olika typer av produkter på marknaden för att optimera arbetsmiljön och ergonomin på era arbetsplatser. TechTeam känner till och arbetar med de flesta typer av lösningar för kabeldiken, monitorarmar, el-försörjning och USB-laddning till skrivbord. Även skärmväggar som skapar en mer trivsam arbetsmiljö och hjälper till att dölja de kablar som sitter under skrivborden.

Anlita TechTeam för en trivsam arbetsmiljö

Vi hjälper till från idé till implementering vid byte av kontor eller vid uppfräschning av befintlig arbetsplats. Vanligtvis utför vi jobb i storleken 100-1000 skrivbord men även mindre jobb förekommer självklart. Vi hjälper även till med fortsatt underhållning av kabelhantering och arbetsplatserna som exempelvis vid installation av nytt skrivbord, ny dator eller skärm och felsökning av arbetsplats.

Boka ett möte så kommer vi ut och räknar på en offert.
Tel: 08 128 20 210

 

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.