Kontakta oss!

Ett välfungerande nätverk är en central och kritisk del för alla organisationer, med allt högre krav på funktionalitet, tillgänglighet och kapacitet från användare i alla led. TechTeam kan hjälpa dig att installera nytt eller förbättra ett befintligt WiFi-nätverk med marknadsledande teknik från Ubiquiti Unifi.

Installation av WiFi-nätverk till ditt företag

Funderar du över vilket som är det bästa sättet att installera accesspunkter för att kunna optimera ditt WiFi? WiFi är en teknik som kräver mycket noga planering och eftertanke. Flera faktorer spelar stor roll för ett optimerat WiFi-nätverk för företag. Några av dessa faktorer är val av rätt accesspunkt och placering av denna. Görs inte detta rätt från början så kan det ha en stor negativ påverkan på hela företagets trådlösa nätverk.

Ubiquiti Unifi

Vi arbetar framförallt med Ubiquiti Unifi som är en världsledande aktör på IT och WiFi. Med en mycket kompetent kontroller kan en intern IT-avdelning eller supportteamet från TechTeam övervaka hela nätverket. Ubiquiti Unifi WiFi passar på så vis både små och stora företag och skalar sömlöst. Mjukvaran för att kontrollera hela WiFi-nätverket är gratis, alltså inga dyra löpande licenser. Det enda du behöver är en så kallad Cloud Key.

TechTeam är certifierade inom UEWA (Unifi Enterprise Wireless Admin) och har hjälpt både stora och små företag att få ett fungerande WiFi-nätverk.

Spridningsnät

TechTeam är certifierade inom ECS (European Cabling Systems) och kan ge upp till 15 års garanti. Vi gör kabeldragningar till AP, kontor och konferensrum, bokningspanel eller en helt ny nätverksstruktur för ditt företag.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.