Kontakta oss!

Vi har erfarenheten som krävs för att möta de krav och förväntningar som ställs på dagens konferensteknik. Våra specialister kommer att lyssna på ditt företags unika behov och mål för att kunna leverera en skräddarsydd lösning av högsta kvalitet.

”Vårt uppdrag är att ge en fantastisk kundupplevelse med konferensteknik inte bara håller hög kvalitet utan även är användarvänlig för samtliga deltagare”

Användarvänlighet – konferensteknik som alla kan använda

Konferensteknik behöver vara anpassad för alla. Den erfarne presentatören, otekniske ekonomichefen och den externa besökaren ska alla kunna hantera och använda samma teknik under konferensen. I mötesrum ska det gå snabbt att starta ett videomöte eller starta upp sin presentation. Detta ställer höga krav på stabiliteten och framför allt användarvänligheten i den konferensteknik som används.Ett mötesrum med flera fjärrkontroller är i många fall inte hållbart, och då kan ett styrsystem med primära funktioner eller helst ett helt automatiskt system vara att föredra. Oavsett vilket du föredrar så har vi lösningar som passar alla eventuella användare..

Ljud

Med rätt ljud trivs användaren bättre och kan jobba längre och mer effektivt. Ett kristallklart ljud som ligger på en jämn och välbalanserad nivå gör att användaren inte stör sig på att det varken är för högt eller lågt. Man behöver på så vis inte koncentrera sig för att höra detaljer i ett tal eller presentation.
Under en konferens finns det ljud ifrån olika källor och många är oönskade. Reflekterande ljud från prassel, duns och stön är några av källorna som vi kan ta bort med rätt konferensteknik. Vi vet att oljud kan ta mycket energi och kan orsaka stress. Med hjälp av ljudabsorbenter skapar vi en ljudatmosfär där alla kan trivas och må bra. Ni kommer att märka en markant skillnad på ert välbefinnande.

Intresserad av ljuddämpning i kontorslandskap? Upptäck Sound Masking »

Bild

Visuell konferensteknik är en central del av att lyfta konferensupplevelsen till nästa nivå. En monitor som är anpassad till ett konferensrum kan utöver sitt tekniska syfte även bidra till att skapa en wow-faktor som skapar en roligare och bättre upplevelse. Flera aktörer på marknaden har tagit fram monitorer och projektorer som är anpassade till konferensrum, bokningspaneler eller varför inte videoväggar. Vi på Techteam hjälper er gärna att förbättra bildsituationen i era konferenser och möten.

Vi hjälper er med konferensteknik anpassat efter era unika önskemål

  • Mindre och större mötesrum anpassat för Microsoft Teams och Google Meet.
  • Konferensrum för presentation av ljud och bild.
  • Videokonferens för onlinemöten som är enkla och roliga.
  • Skapa en matsal matsal med bildmöjligheter, bättre ljud för afterwork och talljud med mikrofon.
  • Konferensbrunnar för laddning av mobiltelefon och dator.
  • Alltid kvalitativa produkter där upplevelsen är roligare och bättre.

Läs mer om videokonferens med teknik från Biamp »

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.