MEETIOS LÖSNINGAR FÖR BÄTTRE MÖTEN

OM MEETIO

Meetio är ett mjukvarubolag från Sverige som utvecklar lösningar för avbrottsfria och effektiva möten samt för bättre utnyttjande av resurser. Tusentals användare på företag runt om i världen använder en mötesrumshanterare från Meetio dagligen.

MEETIO ROOM

Meetio Room är en rumsbokare som placeras utanför dina mötesrum. Skärmen visar tydligt när och hur länge rummet är ledigt eller upptaget och låter dig boka rummet med två klick. Du kan också se framtida möten, rumsnamn, rumskapacitet, utrustning och er logotype direkt på skärmen. Meetio Room supporterar de vanligaste kalendersystemen som Office 365, Exchange och G Suite.

Alla inställningar och enheter hanteras centralt i en molnbaserad webbapp som inte kräver någon installation. Därifrån får du också tillgång till användbar statistik över ert rumsanvändande.

MEETIO VIEW

Meetio View ger en överblick över alla möten och mötesrum på ett ögonblick. Välj mellan att visa rummen i ett rutnät eller en listvy och filtrera baserat på tillgänglighet.

Dina besökare kan se vilket rum som är bokat för deras möte och när mötet börjar, vilket gör Meetio View perfekt för att användas i en lobby eller reception.

MEETIO APP

Meetio App förenklar din arbetsdag genom att låta dig boka möten och mötesrum på samma gång, direkt i telefonen, var du än är. Meetio App kopplar mot ditt kalendersystem i Office 365 eller Exchange och ger dig en snabb och tydlig överblick av kommande möten, samt en översikt av lediga mötesrum.

Spontant möte? Hitta och boka ett ledigt mötesrum direkt! Planerar du ett framtida möte? Bjud in dina kontakter till en tid som passar alla! Meetio iOS bokningsapp finns att ladda ned gratis i App Store.

Ring oss på för mer information eller visning av meetios bokningssystem: 08 128 20 210

Mer information finns också på meetios hemsida.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.