Kontakta oss!

AV-teknik Stockholm

Vi har den erfarenhet som krävs för att ta itu med de tuffa frågor som berör dagens konferensrum. Våra specialister kommer att lyssna på ditt företags behov och mål för att förstå hur vi kan ge dig kommunikation, presentation och audiovisuella tjänster av högsta kvalitet.

”Vårt uppdrag är att ge en fantastisk kundupplevelse”

Användarvänlighet 

Till skillnad av hemmaanvändandet så skiljer sig AV-teknik avsevärt och är anpassad för att alla från den erfarne presentatören, otekniske ekonomichefen till externa besökaren ska kunna hantera och använda AV-tekniken. I mötesrum ska det gå snabbt att starta ett videomöte eller starta upp sin presentation. Det ställer höga krav på stabilitet och framförallt användarvänlighet. Ett mötesrum med fler fjärrkontroller är inte hållbart. Ett styrsystem med primära funktioner eller helst ett helt automatiskt system är att föredra.

Ljud

Med rätt ljud trivs användaren bättre och kan jobba längre och mer effektivt. Ett kristallklart ljud som ligger i samma helst lägre ljudnivå gör att användaren inte stör sig på att det är för högt och behöver inte koncentrera sig för att höra detaljer i ett tal eller presentation. Det finns ljud ifrån olika källor och många är oönskade. Reflekterande ljud från prassel, duns och stön är några av källorna som vi vill ta bort. Vi vet att oljud kan ta mycket energi och kan orsaka stress. Med hjälp av ljudabsorbenter skapar vi en ljudatmosfär där alla kan trivas och må bra. Ni kommer att märka en markant skillnad på ert välbefinnande.

Bild

Visuell teknik är något som alla använder varje dag i någon form. Det kan vara allt från TV i hemmet, mobiltelefon eller plotter i båten. Alla är framtagna för fungera optimalt i sin miljö. Det gäller också visuell teknik för företag. Fler aktörer på marknaden har tagit fram sina monitorer och projektorer som är anpassade till konferensrum, bokningspaneler, videoväggar etc. En monitor som är anpassad till ett konferensrum kan inte bara uppfylla sitt syfte men kan också skapa en wow-faktor. 

  • Mindre och större mötesrum anpassat för Microsoft Teams och Google Meet.
  • Konferensrum för presentation av ljud och bild.
  • Videokonferens för onlinemöten som är enkla och roliga.
  • Matsal med bild, bättre ljud för afterwork och talljud med mikrofon.
  • Konferensbrunnar för laddning av mobiltelefon och dator.
  • Vi föredrar kvalitativa produkter där upplevelsen är roligare och bättre.

Behöver ni hjälp med AV-teknik i Stockholm är ni välkomna att kontakta oss på TechTeam!

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.