Kontakta oss!

Videokonferens gör ditt företag effektivt

Effektivt, Miljövänligt & Ekonomiskt

Videokonferens istället för affärsresor gör att ni sparar tid, pengar och vår natur! Det är ett självklart val för företag. Det är inte bara långa affärsresor som videokonferens gör det effektivt. Att ta sig genom stan för ett möte på 1 timma görs mer effektivt över videokonferens. Ha kontakt med distributörer, kunder och personal dagligen, arbeta effektivt. Gör det till en vana i företaget.

Det är nu TechTeam kommer in för att hjälpa er hitta rätt utrustning som är anpassade för era behov. Här under ser ni alternativ från dom minsta mötesrummen, styrelserummet och större mötesytor.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.  Biamp Devio

  Devio är en naturlig förlängning av hur människor arbetar varje dag. Med en enda USB-anslutning ansluter Devio din bärbara dator till tekniken i ditt konferensrum, vilket ger direkt tillgång till rummets skärmar, högtalare, mikrofon, webbkamera och andra verktyg.

  Devios Beamtracking ™ -mikrofoner är tillgängliga både för bordsplacering och takmonterade. Båda modellerna spårar och intelligent blandar samtalet från hela rummet, vilket gör att deltagarna upplever en skarp,jämn och behaglig ljudnivå.

  Poly Studio

  Poly Studioär en Videobar med högtalare, mikrofoner, kamera & Bluetooth för telefonkonferens inbyggt i en produkt. Den ansluts med en enda USB-kabel till dator eller bluetooth till telefonen. Den högupplösta kameran har automatisk inzoomning på den som pratar och funktionerna NoiseBlock och Acoustic Fence gör att alla bakgrundsljud filtreras bort så att du får en ljudbild av bästa kvalitet.

  Konftel C20Ego

  Huddle Room Video. Bekvämlighet i en box.
  Konftel C20Ego är det perfekta paketet för video i små mötesrum. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap av den briljanta högtalartelefonen Konftel Ego med OmniSound®-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen.

  Biamp TesiraFORTÉ, Parlé, Desono

  När möten växer i storlek blir allt viktigare att hålla deltagarna fokuserade på sitt arbete än krånglig teknik. Grunden för en perfekt ljudupplevelse skapar TesiraFORTÉ som är en digital ljudserver.

  Parlé-mikrofonersäkerställer att varje röst hörs tydligt tack vare deras unika förmåga att spåra deltagare i hela rummet.

  Desono-högtalare från Biamp levererar överlägsen tal- och musikåtergivning i konferensmiljöer. De är designade för enkel installation, med mekaniskt isolerade drivrutiner för mer naturligt ljud. De är ett idealiskt val för en mängd olika utrymmen.

  Logitech Meetup

  Logitech Meetup är perfekt för dom mindre rummen. Med 4K-optik, 120° vidvinkel och RightSound™-teknik syns och hörs alla i rummet utan ansträngning.