Kontakta oss!

Upplev videokonferens med Biamp

Biamp skapar moderna video- och ljudlösningar för alla typer av konferensrum, mötesrum och hörsalar. Genom partnerskap med välkända videotjänstleverantörer så som Microsoft Teams, Google Meet och Zoom skapas problemfria och användarvänliga videokonferenser som överträffar alla förväntningar. Öka produktiviteten och sammankoppla människor i genuina audiovisuella upplevelser!

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.  Moderna lösningar för en ny nivå av videokonferens

  Biamp Devio

  Devio är en naturlig förlängning av hur människor arbetar varje dag. Med en enda USB-anslutning ansluter Devio din bärbara dator till tekniken i ditt konferensrum, vilket ger direkt tillgång till rummets skärmar, högtalare, mikrofon, webbkamera och andra verktyg.

  Devios Beamtracking ™ -mikrofoner är tillgängliga både för bordsplacering och takmonterade. Båda modellerna spårar och intelligent blandar samtalet från hela rummet, vilket gör att deltagarna i videokonferensen upplever en skarp, jämn och behaglig ljudnivå.

  Biamp TesiraFORTÉ, Parlé, Desono

  När våra videokonferenser växer i storlek blir det allt viktigare att hålla deltagarna fokuserade på sitt arbete snarare än på krånglig teknik. Grunden för en perfekt ljudupplevelse skapar TesiraFORTÉ som är en digital ljudserver.

  Parlé-mikrofoner säkerställer att varje röst hörs tydligt tack vare deras unika förmåga att spåra deltagare i hela rummet.

  Desono-högtalare från Biamp levererar överlägsen tal- och musikåtergivning i konferensmiljöer. De är designade för enkel installation, med mekaniskt isolerade drivrutiner för mer naturligt ljud. De är ett idealiskt val för en mängd olika utrymmen.

  Biamp Crowd Mics

  Crowd Mics ™ är ett kraftfullt verktyg som tillåter deltagare att använda sina mobila enheter som mikrofon. Engagera publiken och skapa en interaktiv videokonferens genom att ta bort behovet av att passera en mikrofon runt om i rummet.

  Skapa en interaktiv videokonferens med användarnas telefoner som mikrofoner