Trådlösa konferenssystem

Vad ska jag välja?

Det finns en uppsjö av trådlösa alternativ för att föra över ljud och bild till projektor eller monitor. Vi på TechTeam har testat väldigt många olika produkter och känner att vi kan presentera och rekommendera några av dom.

Läs gärna vad som passar ert företag bäst eller ring oss så lyssnar vi på ert behov och rekommenderar en lösning åt er.

Telefon: 08 128 20 210

Kramer Via Connect

VIA Connect PRO är en trådlös samarbets- och presentationslösning som gör det lättare att dela och presentera möten. Med en bärbar eller mobil enhet kan användarna visa, redigera och kommentera dokument i realtid, dela filer och chatta med personer eller flera deltagare samtidigt. Lösningen kan visa upp till fyra skärmar på huvuddisplayen.

Barco ClickShare

Framgångsrika möten handlar om förtroende. Förtroende för idéerna, förtroende för presentationerna, men också förtroende för mötesrumstekniken. Därför har Barco utvecklat ClickShare. Med det här trådlösa presentationssystemet kan användarna enkelt dela det som finns på sin bärbara eller mobila enhet på presentationsskärmen. Inga kablar, ingen inställning, ingen väntar på att gå med.

polycom RealPresence Trio

Allt i ett, trådlös bild och ljudöverföring med fokus på videokonferens och Skype for Business.

Polycoms RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit är ett komplett röst- och videokonferenscentrum som erbjuder allt som ett företag kan behöva. Det finns ingen anledning att koppla in kablar och ansluta kameror och högtalartelefoner till bärbara datorer och mobiler, eftersom det är allt centraliserat i ett paket.

Airtame

Med en Airtame Wireless HDMI Dongle är det enklare än någonsin att hålla möten och konferenser. Denna smarta dongle från Airtame gör det möjligt att visa sin presentation utan onödiga kablar eller problem med fel uttag. Du kopplar enkelt in dongeln i vilken skärm som helst som stödjer hdmi, innehållet visas sedan i en app som finns till både Mac, PC och mobila enheter. På så sätt kan materialet enkelt delas med alla medverkande.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss inom 24 timmar. Oftast går det mycket snabbare än så.